2019年7月24日(水)

京都アニメーションの火災について About the Kyoto Animation Arson Attack

大学案内

このたびの「京都アニメーション」放火事件につきまして、被害に遭われた皆様にお見舞いとお悔やみを申し上げます。
アニメ文化を国内外に発信する一大拠点を狙った凶行に深い悲しみを感じております。
お亡くなりになられた方々に哀悼の意を表し、心よりご冥福をお祈りいたします。
また負傷された方々の一日も早いご回復をお祈り申し上げます。

学校法人瓜生山学園 京都造形芸術大学
学長 尾池 和夫

Concerning the recent arson attack at Kyoto Animation, I would like to offer my sincere condolences and send my best wishes to those affected.

I am deeply saddened that an attack has been carried out at an important site that shares animation culture both domestically and internationally.

To those who have lost their lives, I would like to express my deepest sympathy and pray that they rest in peace.

To those who have suffered injury, I pray for your speedy recovery.

Kazuo Oike

President, Kyoto University of Art and Design